HOTEL NEW BELVEDERE *** EFORIE NORD

Regulament Intern

Eforie Nord
124 camere duble și 8 apartamente
Restaurant

Ziua hoteliera incepe la ora 16.00 (ora de la care camera poate fi ocupata/check-in). Ziua hoteliera se termina la ora 12.00 (ora pana la care trebuie eliberata camera/check-out).
Solicitarile de Early Check-In si Late Check-Out se onoreaza in limita disponibilitatii, contra unei taxe de 40 euro.


Servirea meselor in restaurantul hotelului se face in sistem bufet in incinta restaurant Belvedere sau la restaurantele partenere in sistem fisa cont .Accesul la serviciile hotelului este permis doar oaspetilor cazati, in baza rezervarii.
Este interzisa iesirea cu alimente sau bauturi din incinta restaurantului.


Cazarea se va face pe baza unui act de identitate (inclusiv pentru copii) urmare a completarii fisei de turist .
Alocarea camerelor se face in functie de disponibilitatea hotelului din ziua check-in-ului. Din acest motiv nu putem garanta un anumit etaj, camere alaturate sau situate intr-un anumit sector al hotelului. Solicitarile de acest gen sunt considerate preferinte ale turistilor pe care incercam sa le satisfacem in limita disponibilitatilor, fiind exclusa insa garantarea.Compania Afrodor Resort SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele pagube produse autovehiculelor , a bunurilor aflate in interiorul acestora pe perioada stationarii in parcare sau pentru obiectele uitate, pierdute sau presupus furate in incinta hotelului, insa ofera suport turistilor in vederea solutionarii situatiei.

Parcarea autovehiculelor clientilor este posibila in limita locurilor disponibile, nu pot fi rezervate in avans locuri de parcare.

  • VOR BENEFICIA DE SERVICIILE OFERITE DOAR PERSOANELE DECLARATE.

  • AFRODOR RESORT SRL ISI REZERVA DREPTUL DE A REFUZA CAZAREA PERSOANELOR IN STARE DE EBRIETATE, NEPOLITICOASE SAU TURBULENTE, CARE PRIN ATITUDINEA LOR ADUC PREJUDICII IMAGINII HOTELULUI SAU DERANJEAZA ALTI OASPETI.

Informatiile si fotografiile din prezentarea hotelului Belvedere au caracter informativ. Fotografiile prezentate sunt generice, cu titlu informativ si nu pot fi considerate contractuale, camerele vor suporta modificari pana la 01.06.2022.

Ai întrebări?

Contactează-ne acum

Vino în stațiunea Eforie Nord

Te așteptăm cu drag!

 

Str. Vasile Alecsandri nr. 10, Eforie Nord 905350, România
rezervari@belvedere-eforie.ro
AFRODOR RESORT S.R.L.

15 + 2 =