Afrodor Resort vă așteaptă la Hotel New Belvedere*** începând cu data de 15.06.2022 cu un concept nou si inovator, design de excepție, dotări de lux, fiind renovat și modernizat complet în perioada 2021-2022. Este prevazut cu lift , lobby bar, coafor, salon de masaj, restaurant, etc.

Hotel New Belvedere*** este amplasat in Eforie Nord, intre lacul Techirghiol(la 50m) si Marea Neagra, la 500 m de plaja si 300 m de centru. Parcul orasului oferă un plus valoare locației , de asemenea renovat, reamenajat si dotat modern in anul 2022 fiind situat la 30m de hotel, adevărată oază de relaxare pentru adulți și în același timp loc de joacă pentru copii .

Hotel New Belevedere*** reprezinta o varianta de cazare potrivita pentru cei care doresc sa isi petreaca vacanta in apropierea principalelor atractii pe care le ofera Eforie Nord si .pune la dispozitia oaspetilor 140 camere duble si apartamente . Pe langa spatiile de cazare, hotelul dispune si de sala de mese , aceasta urmand sa fie modernizata in toamna anului 2022.

Facilități camere:
Toate camerele au in dotare televizor LCD, minibar, aer conditionat, acces in camera pe baza de cartela, baie proprie cu dus, uscator de par, balcoane mari la etajele 1-4, seif , prosoape, cosmetice hoteliere, housekeeping zilnic.
*Facilitatile sunt subiectul conditiilor impuse de temeiul legal reglementat de institutiile abilitate.

Cameră standard fără balcon (parter) cuprinde zona pentru dormit cu un pat matrimonial cu o latime de 160cm , baie proprie cu dus , televizor LCD, minibar, aer conditionat, acces in camera pe baza de cartela, uscator de par, seif, prosoape, cosmetice hoteliere, housekeeping zilnic.
Capacitate maxima: 2 adulti + 1 copil (0 – 11.99 ani) – DACA SE FOLOSESC PATURILE EXISTENTE

Camera Standard Deluxe (et.1-4) , cuprinde zona pentru dormit cu un pat matrimonial cu o latime de 160cm , baie proprie cu dus , televizor LCD, minibar, aer conditionat, acces in camera pe baza de cartela, balcon generos mobilat, uscator de par, seif, prosoape, cosmetice hoteliere, housekeeping zilnic.
Capacitate maxima: 2 adulti + 1 copil (0 – 11.99 ani) – DACA SE FOLOSESC PATURILE EXISTENTE

Camera Standard King (et 1-4), cuprinde zona pentru dormit cu un pat matrimonial extra large cu o latime de 180cm , baie proprie cu dus , televizor LCD, minibar, aer conditionat, acces in camera pe baza de cartela, balcon generos mobilat, uscator de par, seif, prosoape, cosmetice hoteliere, housekeeping zilnic .
Capacitate maxima: 2 adulti + 1 copil (0 – 11.99 ani) – DACA SE FOLOSESC PATURILE EXISTENTE

Apartament Queen Deluxe (et 1-4) cuprinde doua spatii de cazare . Primul spatiu este dotat cu pat un pat matrimonial extra large cu o latime de 180cm, canapeea extensibila, , baie proprie cu dus, cana electrica, , televizor LCD, minibar, aer conditionat, acces in camera pe baza de cartela, balcon generos mobilat, uscator de par, seif, prosoape, cosmetice hoteliere, housekeeping zilnic . Al doilea spatiu este dotat cu un pat matrimonial extra large cu o latime de 180cm , baie proprie cu dus, televizor LCD, minibar, aer conditionat, balcon generos mobilat, uscator de par, prosoape, cosmetice hoteliere, housekeeping zilnic .
Capacitate minima: 2 adulți.
Capacitate maxima: 4 (0 – 11.99 ani) – DACA SE FOLOSESC PATURILE EXISTENTE